30 Ocak 2012 Pazartesi

Kaldı 6 Gün.

Saat 22:30 ve kar başladı !!! Nasıl sevindim anlatamam.İçimden inşallah bol bol yağarda tatil uzar demeden duramadım.Yapılacak çok şey var ve ben bunları son haftaya bıraktım.Felakett.Daha tiyatro ezberlenecek.Bizim edebiyatcı bırakmazzz.Tiyatro işine bulaştırdı beni.Sevmiyorum değil.Çook seviyorum hatta aşığım skeç oynamaya.Ama insanı boğuyor.Bölük bölük bazen hafta sonları bazen okul çıkışları çalışıyoruz.Tüm planlarımı mahvettiği gibi hiç bir şeyden memnun olmuyor.Bi cumartesi gittik.Baktık hoca yok.Aradık biraz bekledikten sonra.Ben size tiyatro var demedim ki dedi.Al işte boğmalıkkk.Yetmezmiş gibi bana bi adam akıllı rol bulmuyo.Nerde gıcık,cadı kraliçe falan var."Ayyy şunu bi okusana bak tam senlik,sen yaparsın bunu." diye elime kağıdı tutuşturuyor.Tamam güzel oynuyorum,bu rolleri seviyorum ama artık hakaret gibi geliyo karrşim :D Birini yoluna koymadan diğer skeci veriyo.Biz koyunuz sende çoban ver otu önümüze.
Sonra matematik çalışmam lazım.Anlamıyorum falan demek istemiyorum ama cidden bişey var bizim ailede kimse matematikten anlamıyo arkadaş babam haricinde.Bizim ailenin hepsi ingilizceci.Tercümanlık bölümünede en son girenin türkiye 63. olduğunu düşünürsek.Artık ciddi ciddi çalışmalıyım matematiğe.Yapıcam arkadaş yoksa yokk.Ne kadar dikkatimi versemde pratik olamıyorum. 
Neyse,tanıtım kitacığı hazırlamam lazım şehrimize ingilizce olarak.Hocam çok güveniyor.Sen yap bastırma işini bana birak ben konuşur bastırırım dedi ingilizceci.Ama şuan bu konuyla ilgili elimde ne var? Bolca resim.Evet hiç bişey yapmadım.Çeviri yapmam gerekirken ben ordan burdan resim buldum.Toparladım.Hıh çok güzel o hazır.Artık sırtım yere gelmez.Böyle tatilken falan hiç bi kuvvet beni zorlayamıyo bişey yapmam için :D Okul zamanı deli gibi kitap çevirirdim.Şimdi iki cümle zor geliyor.
Sonra kitap okumam lazım.KİTAP OKUMAM LAZIMM.Şimdi tatilden dönüşte sorucak.Kaç kitap okudunuz ben ne diycem: 1 ! Çok gurur duyuyorum kendmle sadece 1 kitap.
 Bir an önce herşeyi yoluna koymam lazım.Ve şu bilgisayarı elimden atmam lazım.Günde en çok zamanım bu zımbırtının başında geçiyo.Daralıyorum ama bırakamıyorum. Off Offf tek rahatlatan şey kahve,dergi,battaniye üçlüsü. 

2 yorum:

  1. Tatilde çalışmak istememen normal.Çünkü adı üstünde "tatil" dinlenmeliyiz.Biz tatilin ilk haftası hergün 7 saat dershanede ders görmek zorunda kaldık.Aslında bizimde dinlenmek isteyebileceğimizi öğretmenlerde düşünmeli :)

    YanıtlaSil
  2. Evet okul zamanı kendini kasıp çalışıyo insan ama tatil olunca bi hantallık oluyo üstünde (: Kesinlikle düşünmeliler..

    YanıtlaSil