12 Şubat 2012 Pazar

Saç&Saç Aksesuarları -I-

 
Uzun yüzlülere yakışıyor (:

 
 Aslında çok basit bişey bakarak bile anlayabilirsiniz,ama belki yapılışını bulur paylaşırım :)

 

Bana çok tatlı geliyo böyle modeller (:

 

Su dalgasııı.En sevdiğim saç modellerinden.Ivana Sert ve Taylor Swift e de çok yakışıyor. (: Yapmanız gereken;Kalın maşa ile saçınızı maşaladıktan sonra,elinizle saçınıza hacim kazandırın.Elinizle oynamazsanız çok yapay durur.



 
Bayıldımm.Vi lav vintıc

 
Böyle saça izin veren anne baba adayları,seve seve evlatlık edinebilirsiniz beni.Hiç ses çıkarmam valla.Bi köşeye geçer uyurum ben.Bi ekmek bi su.Hı ??!!

 
Balıksırtı örülmüş sanırım.Kendiniz yapmanız bi halta yaramaz bence,anneniz falan yardım etsin bişeye benzesin,bide yaparsınız anam önü çoğzel ben çok kuul olurum bunla okulda diyip gidersiniz.Sonra milletin diline sakız olursunuz elle gösterilirsiniz falan.Niye? E karrşim saçının arkasında savaş yapılmış gibi duruyo :(

 
Flovırrr.Su dalgası yapıp salaş olarak bununla topla.Anaaammm O.o

 
Türkiye gibi yerde böyle mickey mouse olup dışarı çıkarsanız...,bilmiyom ya,ayı mı oldun kıss eheuheue falan diyeilirler.En iyisi hee diyip geçmek :D

 
Düzleştirmeyi anlatmıycam heralde mk,öbürüne geçiyorum.Şindi banyo yaptın falan oh mis gibi salınıyosun.Yarında Pazartesi,okul var.O zaman saçını ör mısır örgüsü.Balık sırtı değil.Mısır örgüsü.Evet ördün sonra bağla. (harikayım) Sabah aç.Harika i görüntü olucak zamanın yoksa saçını ıslat ör,kurutma m. ile kurut.Böyle kırık kırık,doğal duruyo.

 
Nasıl yapıldığını yutup da görmüştüm paylaşırım.Çok güzel ama benim saçımda fazla kalmaz bu. :D

 
Saçı topla çevir tuttur.Böyle topuzlara süslü isimler takmaya hiç gerek yok.Hiç lazım değil.

 
Ya kardeşim diyorum hayır diyorum kahkül kestirmeyeceğim diyorum.Sonra geliyo önüme şu görüntü,hayran kalıyorum of.Depreşti kahkül isteğim.Kahkülüm eksisi saç alında durdukça toz,kir birikiyo,alın hava alamıyo,çoğu kız sivilcelerini kapatmak için kahkül kestirir ama değil işte.Kaptmaz,daha çok olmasını sağlar.Hem kahkül alında durdukça alında kıllar çıkıyo,şu küçük saç dediğimiz.Benimde kahkülüm vardı bir zamanlar.Baktım küçük küçük saçımın dibinden çıkıyo o saçlar.Uzatana kadar hep topladım.Ama kahretsin çok güzel.

 
Bu fiyonkları kendiniz de yapabilirsiniz.Bir DIY projesi çıkar bundan.Bakalım.

 
Ohh yorulmuşum.Son bu.Saçınızı yandan balıksırtı örüp kalan saçla birleştirip normal örüyorsunuz.Ama bunu yaparken kol ağrısından ölebilirsiniz. 



Umarım fikir vermişimdir.Bunlar hafta hafta devam edecek yada üç günde bir falan.Elinize kuvvet hanımlarr.


AVIE,XO

4 yorum:

  1. Allaam böyle şekilli şekilli örgüler yapamayan tek beceriksiz ben miyimm diye düşünmeye başladım lan :( :(

    YanıtlaSil
  2. Ehueheue yalnız değilsin bebeğim :( Aynanın karşısında sırf eziyet lan 1 saat.Saçım yağlanıyo artık uğraş uğraşş.

    YanıtlaSil
  3. Aynen birde saçım katlı artık bir ordan çıkıyor bir burdan cinnet geçiriyorum lan ayna karşısında :(

    YanıtlaSil
  4. Katt meselesi ayrı gıcıkkk.Bide benim saçımda fazla durmaz böyle örgü falan.Saçım ürün kabul etmiyo,sabitliyim diyorum.hüff >.<

    YanıtlaSil